tirsdag 8. september 2009

Bilder fra forrige forestilling:)











Dette er noen bilder fra fjorårets forestilling med elevene på Fagerborg! I mars braker det løs med ny forestilling på Black Box teater! Vi begynner så smått å tenke koreografier, men det er godt det er en stund til enda... Det blir forhåpentligvis igjen en super forestilling, med koreografier fra skolens lærere, i tillegg til eksterne koreografer!




3 kommentarer:

  1. Må man være veldig flink til å danse for å komme inn? Er det stor forskjell på danselinjen og ballettlinjen? Jeg har danset for det meste jazz i ca.4 år nå, men kan ikke akkurat betegne meg som flink i forhold til alle jeg danser med, men jeg elsker å danse:)PS: Forresten hvordan er miljøet på Fagerborg generelt?

    SvarSlett
  2. Spennende med ny forestilling... Vil se, vil se, vil se...

    SvarSlett
  3. Til TinyDancer :) Man må ikke være veldig flink for å komme inn på danse linjen eller Ballettlinjen. Du lærer veldig mye i løpet av de 3 årene, og så lenge du klarer å henge på så er det ikke noe problem. Det er mange elever som går på danselinjen og ballettlinjen som ikke har noe dansebakgrunn, som faktisk klarer seg kanon bra. Selfølgelig er det forskjellige nivåer , men det er jo derfor lærerne er der vettu ;) Pluss at vi lærer fra hverandre, så det er bare hyggelig. Ikke vær redd for å søke, du lærer UTROLIG MYE i løpet av de 3 årene, vi har en del forestillinger og visninger som gjør at en blir enda mer motivert til å fortsette å svette i de forskjellige timene, hehe.. så, SØK, U WILL LOVE IT!
    - Mary-Christine

    SvarSlett